Haber Detayı
13 Aralık 2016 - Salı 08:27 Bu haber 4638 kez okundu
 
Başkan'dan Esnafa ‘Kaldırım İşgali Yapmayın’ Ziyareti
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile birlikte ilçe merkezinde esnafları ziyaret ederek, kaldırım işgali yapmamalarını istedi.
Güncel Haberi
Başkan'dan Esnafa ‘Kaldırım İşgali Yapmayın’ Ziyareti

BEYŞEHİR - Başkan Özaltun, gezi sırasında gördükleri kaldırım işgali yapmayan esnafa ise teşekkür etti.

Belediye Başkanı Özaltun, Aralık ayı meclis toplantısında alınan karar üzerine şehir merkezinde faaliyet gösteren esnafları beraberindekilerle birlikte ziyaret etti.

 Ziyarete Belediye Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Yıldırır ve belediye meclis üyeleri de eşlik ederken, Özaltun işyeri sahiplerinden kaldırım işgali yapmamaları talebini yineledi.

Başkan Özaltun, bu konuda Zabıta Teşkilatı marifetiyle daha önce yaptıkları çalışmalar ile uyarıları da hatırlatarak, bugüne kadar kaldırım işgalinden hiçbir esnafa cezai işlem yapmadıklarını ancak bundan sonraki süreçte bu duruma müsamaha göstermeyeceklerini, ceza yazılmak zorunda kalacakları uyarısında bulundu.

“ARTIK SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ”

Özaltun, vatandaşlardan kaldırım işgalleri konusunda yoğun şikayet aldıklarını, onların bu taleplerine kayıtsız kalamayacaklarını artık bu sorunun Beyşehir’de çözüme kavuşmasının gerektiğini dile getirdi. Özaltun, esnaftan bundan sonraki süreçte kaldırım işgali yapmamaları hususunda anlayış ve duyarlılık beklediklerini de belirterek, “Artık sözün bittiği yerdeyiz. Bu konuda yeni süreçte taviz vermemiz mümkün değil. Ziyaretimiz esnasında kaldırım işgali yapmayan çok sayıda esnafı görmemiz ise memnuniyetimizi artırdı. Esnafımızdan büyük bir çoğunluğu kaldırım işgali konusunda hassas ve duyarlı. Onlara teşekkür ediyoruz. İnşallah kaldırım işgali yapan esnaflarımız da sizin gibi olsun, sizleri örnek alsın. Bu ziyaretimizde, kaldırım işgali yapan esnafa yaşadığımız durumu anlatıp ikaz ediyoruz, bilgilendiriyoruz. Bizlerin işlerini kolaylaştırmasını kendilerinden özellikle istirham ediyoruz.” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir, Belediye, Başkanı, Murat, Özaltun, meclis, üyeleri, siyasi
Yorumlar
Haber Yazılımı